Doorgaan naar content

Bombetta pesto met gebakken champignons risotto

Bereiding

Ongeveer 30 minuten bereidingstijd

  1. Snij de champignons in plakjes, bak ze aan in boter of olijfolie en kruid af met peper en zout.

  2. Pel de look en meng met de parmezaanse kaas, de verse basilicum en de pijnboompitten. Voeg er de olijfolie aan toe en mix tot een smeuïge pesto.

  3. Snij het sjalotje fijn en stoof aan. Voeg de risottorijst toe en blus met warme kippenbouillon. Laat op een zacht vuur onder deksel garen.

  4. Meng onder de warme risotto wat gebakken champignons, pesto en parmezaanse kaas. Kruid af met peper en zout.

  5. Kook de kippenbouillon samen met de room in tot sausdikte. Doe er pesto bij en mix de saus glad.

  6. Serveer met de gebakken bombetta pesto.

Bombetta pesto met gebakken champignons risotto

Carpaccio van varkensfiletgebraad

Ciabatta burgers