Doorgaan naar content

Pasen: een klassieke feestmaaltijd of eens met een twist?

Pasen staat voor de deur, de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Of je nu liever een traditionele brunch of een uitgebreid festijn op tafel zet, je Keurslager staat klaar om er werk van te maken. Ben je op zoek naar Pasen met een twist? Ja, dan kan je ook bij hem binnenspringen …

Tafel voor Pasen: laat je ondersteunen door je Keurslager

Als je denkt: doe maar gewoon, dat is al gek genoeg, dan staat je Keurslager paraat om samen met jou een klassiek Paasfestijn op tafel te zetten. Of je nu kiest voor een heerlijke Paasbrunch met heerlijke ham en smakelijke worstjes, of een uitgebreid diner met sappig lamsvlees en smaakvolle bijgerechten - bij je Keurslager vind je alles wat je nodig hebt voor een feestelijke maaltijd.

Want: je vindt niet alleen maar vlees bij je Keurslager. Hij heeft ook tal van bijgerechten en salades in zijn toonbank. Jij moet alleen je keuzestress overwinnen, want dankzij je Keurslager heb je in een mum van tijd een Paasmaaltijd op tafel staan.

Tip: wil je familie en vrienden verrassen met een heerlijke maaltijd die helemaal geknipt is voor het seizoen?

Lamsfilet met kruidenkorst, rozemarijnsaus en gegrilde lentegroenten

Kalfslende met gebakken witte asperges, jonge spinazie, gebakken krielaardappel

Eens iets anders?

Ben je toe aan iets nieuws, maar wil je liever niet te lang in de keuken staan? Dan kun je misschien eens een kaasplank proberen. Kom langs bij je Keurslager voor een selectie heerlijke kazen. Gezellig borrelen in de lentezon met een hapje en een tapje. Da’s pas genieten.

Mag het iets uitgebreider? Vraag eens naar de pakketten van je Keurslager. Misschien biedt hij wel burger- of pizzaparties aan, makkelijke concepten die ook nog eens dolle pret zijn voor jong en oud.

Of je nu kiest voor een klassieke Paasmaaltijd of liever iets nieuws probeert, je Keurslager staat klaar om je te helpen bij het perfecte Paasfeest. Spring eens binnen en ontdek ons assortiment!