Home
Over ons
Blog
Recepten
Je keurslager
De wereld rond
Jobs
Tataki van zalm, groene appel en wasabi
4 personen
Ingrediënten voor 4 personen:
200 g zalmfilet
1 el sojasaus
1 el sesamolie
50 g panko
1 el sesamzaadjes
1 groene appel
1 el mayonaise
witte wijnazijn
1 kl wasabi
Bereiding:
Snij de zalmfilet in blokjes van 2 cm op 2 cm.
Besprenkel met de soja saus en sesamolie.
Laat eventjes marineren.
Paneer de blokjes in de panko met de sesamzaadjes.
Leg een plastiekfolie open, rol de zalm er in en steek in de diepvries.
Bak de bevroren zalm aan alle zijden kort aan.
Kruid af met peper en zout.
Meng de wijnazijn met de mayonaise en de wasabi en kruid af.
Snij de appel in fijne blokjes en besprenkel met wijnazijn en olijfolie.
Tip van je
Keurslager
!
Serveer in een aperoschaaltje.
Jouw Keurslager in de buurt
Misschien ook leuk
Ontdek meer >
Grootmoeders vleesbrood
20-30 mins
4 personen
Trio van wildpaté met toast en confituur
15 minuten
4 personen
Ovengebakken pastaringetjes
30 mins
4 personen