Rode curry met varkensvlees

4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 g varkensvlees
  • 125 g kleine maiskolfjes
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 el sojasaus
  • 2 el fijngesneden koriander
  • 1 gesneden ui
  • 1 rode paprika, gesneden in smalle reepjes
  • 4 koffielepels rode Thaise currypasta
  • 1dl groentebouillon
  • 3dl kokosmelk

Bereiding:

Verhit de olie in een wok. Bak de ui hierin tot deze glazig is en voeg erna het varkensvlees erbij. Als deze gaar is, roer er dan ook de currypasta in. 
Voeg de minimaiskolfjes toe en bak ze mee. Giet geleidelijk de bouillon, sojasaus en kokosmelk erbij. Breng het mengsel aan de kook en laat het 
1 minuut zachtjes sudderen. Voeg er voorzichtig de overige groenten bij. Verwarm de curry tot net onder het kookpunt en laat nog 6 minuten sudderen met gesloten deksel tot de groenten gaar zijn. Voeg de noedels toe en roer alles nog 1 minuut goed door. Roer de koriander er als laatste door.

Tip van je Keurslager!

Jouw Keurslager in de buurt