Doorgaan naar content

Pasta met kippengehaktballetjes, broccoli en broccoliroomsaus

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in kokend gezouten water. Giet af, spoel onder koud water en besprenkel met olijfolie.

  2. Snij de broccoli in roosjes en de kern van de broccoli in stukken. Stoof de stukken aan in wat boter of olijfolie met een fijngesneden uitje. Bevochtig met de kippenbouillon en de room. Laat zachtjes koken, voeg er voor de kleur wat bladpeterselie aan toe en mix fijn. Kruid af met peper en zout.

  3. Kook de broccoli-roosjes op in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn.

  4. Meng voor de balletjes het gehakt met de panko en het eigeel. Kruid af met peper en zout. Maak er balletjes van en bak ze aan in olijfolie.

  5. Meng de pasta met de saus, de broccoli en de balletjes. Doe er de kaas over en gratineer in de oven.

Bombetta pesto met gebakken champignons risotto

Carpaccio van varkensfiletgebraad

Ciabatta burgers