Keurprimeur met gebakken uit en paprika

4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4  Keurprimeurs
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  •  2 theelepels chilipoeder 
  •  1 theelepel kaneelpoeder
  •  Zwarte peper van de molen, fi jn zeezout

Bereiding:

  • De uien fijn snipperen, de paprika pellen met een dunschiller, de pitten verwijderen en eveneens snip-peren.
  • Alle specerijen en kruiden mengen, de Keur-primeur hiermee bestrooien.
  • De olijfolie verhitten en de uien en paprika glazig garen zonder te kleuren, de Provençaalse  kruiden toevoegen, warm houden.
  • De Keurprimeur 4 à 5 minuten bakken in de reste-rende olie.
  • Serveren met gebakken aardappelen en een frisse gemengde salade.

Tip van je Keurslager!

Jouw Keurslager in de buurt