Keurprimeur met gebakken ui en paprika

4 personen
15 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 Keurprimeurs
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • Zwarte peper van de molen, in zeezout

Bereiding:

De uien fijn snipperen, de paprika pellen met een dunschiller, de pitten verwijderen en eveneens snipperen.

Alle specerijen en kruiden mengen, de Keurprimeur hiermee bestrooien. De olijfolie verhitten en de uien en paprika glazig garen zonder te kleuren, de Provençaalse kruiden toevoegen, warm houden.

De Keurprimeur 4 à 5 minuten bakken in de resterende olie.

Serveren met gebakken aardappelen en een frisse gemengde salade.

Tip van je Keurslager!

Jouw Keurslager in de buurt