Het lekkerste gehakt

personen

Ingrediënten voor personen:

Bereiding:

Proef het verschil!

Gehaktvlees is één van de paradepaardjes in ons gamma en je vindt bij ons diverse soorten. Het bekendste gehakt is gemengd gehakt dat samengesteld is
uit een mengeling van varkens- en rundvlees. Ons lekker gehakt is een veelzijdig product dat u voor tal van bereidingen kan gebruiken en door zijn eenvoudige samenstelling is het ideaal geschikt om te bakken en te braden.

Als Keurslager sta ik dagelijks persoonlijk in voor de kwaliteit van ons gehakt en dat neem ik zeer ter harte, want zelf ben ik ook grote fan van dit veelzijdige product. Voor de productie van ons gehakt vlees maak ik enkel gebruik van Belgisch vlees. Het Belgische vlees is zondermeer van topkwaliteit en die topkwaliteit geeft me als Keurslager de garantie om goede kwaliteitsvolle producten te maken voor u.

 

Controle:
De kwaliteit van ons gehakt begint al van bij de ontvangst van ons vers vlees. Bij levering controleer ik de temperatuur van het verse vlees, ik kijk na of het transport op een hygiënische wijze verlopen is en of de temperatuur van de aangeleverde vleesproducten de 4°C niet overschrijdt. Dit is een zeer belangrijke controle, want alles begint bij de ontvangst van correcte grondstoffen om een lekker, kwaliteitsvol product te maken.

Bereiding:
Bij de bereiding van het gehaktvlees hanteer ik de hoogste hygiënische normen. Ik zie er op toe dat de koude keten niet wordt onderbroken. Voor het kruiden van het gehakt werk ik uitsluitend met hoogwaardige kruiden. Regelmatig worden van onze gehaktproducten ook stalen geanalyseerd in een labo zodat ook de bacteriologische kwaliteit is gegarandeerd. Uiteraard voldoen al onze gehaktproducten aan de voedingswaardenormen die wettelijk zijn vastgelegd.

Als Keurslager sta ik garant voor de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder voor ons lekker gehaktvlees. 

Smakelijk.

Voor al uw vragen over de samenstelling en/of allergenen sta ik u graag te woord.

Tip van je Keurslager!

Jouw Keurslager in de buurt