Home
Over ons
Blog
Recepten
Je keurslager
De wereld rond
Jobs
Gebakken bombetta pesto met gebakken champignons risotto en roomsaus met pesto
4 personen
30 min
Ingrediënten voor 4 personen:
4 stuks bombetta pesto
150 g risottorijst
1 sjalotje
3 dl kippenbouillon
400 g mengeling champignons
50 g parmezaanse kaas
1 dl room
1 sjalotje
1 dl kippenbouillon
voor de pesto
enkele teentjes look
1 el pijnboompitjes
verse basilicum
50 g parmezaanse kaas
enkele eetlepels olijfolie
Bereiding:
Snij de champignons in plakjes, bak ze aan in boter of olijfolie en kruid af met peper en zout.
Pel de look en meng met de parmezaanse kaas, de verse basilicum en de pijnboompitten. Voeg er de olijfolie aan toe en mix tot een smeuïge pesto.
Snij het sjalotje fijn en stoof aan. Voeg de risottorijst toe en blus met warme kippenbouillon. Laat op een zacht vuur onder deksel garen.
Meng onder de warme risotto wat gebakken champignons, pesto en parmezaanse kaas. Kruid af met peper en zout.
Kook de kippenbouillon samen met de room in tot sausdikte. Doe er pesto bij en mix de saus glad.
Tip van je
Keurslager
!
Serveer met de gebakken bombetta pesto.
Jouw Keurslager in de buurt
Misschien ook leuk
Ontdek meer >
Geflambeerde pepersteak met gemengde sla en f...
20-30 min
3 personen
Grootmoeders vleesbrood
20-30 mins
4 personen
Brochette kids
15 minuten
4 personen