Je Keurslager verzorgt je barbecue van A tot Z

In de kijker Inspiratie

Het zonnetje laat zich zien, dus de Belg komt ook tevoorschijn. Overal ruik je de geur van houtskool en perfect (of niet zo perfect) gebakken vlees. Je staat aan de grill met je Keurslager aan je zij: hij is altijd paraat met wijze raad. Ik begin alvast met wat tips en tricks …

Spring binnen!

Begin bij het begin: het vlees! Dat haal je best bij de Keurslager, waar anders? Hij heeft de beste ribbetjes en de sappigste côte à l’os. Sterker nog, je Keurslager heeft ook heerlijke barbecuepakketten. Niet nadenken of puzzelen: je krijgt gewoon een heerlijke mix vlees van de beste kwaliteit mee. 

Een barbecue is meer dan vlees alleen …

Zeker, meestal speelt het vlees de hoofdrol, maar een vleesschotel op de grill smijten is doorgaans niet genoeg om van een barbecue te spreken. Je tafel moet ook gevuld zijn met allerhande lekkers, van heerlijke pastaschotels tot frisse slaatjes. Niet vergeten: je Keurslager verzorgt je barbecue van A tot Z … en dus ook je bijgerechten! Elke Keurslager heeft zijn eigen specialiteiten, dus vraag zeker eens naar het lekkers in zijn toonbank.

Now for the tricky part

Een barbecue organiseren is niet vanzelfsprekend. Inkopen doen, alles klaarzetten en voorbereidingen treffen … allemaal erg tijdrovend. Maar wel eenvoudig. Het allermoeilijkste aan een barbecue? Het vlees perfect gebakken krijgen! Geen nood, je Keurslager is een vakman en weet dus ook alles over de beste cuisson. Vraag naar zijn barbecuetips!

Je ziet: Keurslagers doen er alles aan om jouw barbecue te doen slagen. Ik heb er wel honger van gekregen … tijd om de barbecue boven te halen!

Geniet van het grillen
Kamiel