Altijd een lekker idee bij je Keurslager, ook voor de feesten!

In de kijker Inspiratie

Adem nog eens diep in ... de feestdagen staan voor de deur! Volgende week is een week van smullen en je buikje rond eten, maar ook van drukte. Je vliegt van hot naar her om toch maar al je familie te bezoeken en alle pakjes af te leveren. Dat er hier en daar wat lekkers op tafel staat, neem je er natuurlijk graag bij! Met zoveel drukte in het verschiet klinkt een rustige week je als muziek in de oren, misschien heb je al genoeg werk met je eigen feestje. 

Geniet van de stilte voor de storm met gerechten die eenvoudig maar toch ook feestelijk zijn. Je stapt daarvoor gewoon binnen bij je Keurslager! Dat zijn twee vliegen in één klap: je kan op tijd alles in huis halen voor je grote menu én je neemt iets makkelijks mee voor vanavond. De gevulde kalkoen voor volgende week is besteld en je hebt een portie stoofvlees mee voor de kinderen. Zo ben je helemaal gerust! 

Je hebt gezwoegd op dat kerstmenu en nu is de inspiratie op? Geen paniek! Bij je Keurslager vind je altijd een lekker idee. Doe ideeën op in de toonbank of vraag raad aan je Keurslager. Je wandelt altijd buiten met overheerlijke gerechten, smakelijke recepten en prikkelende tips. Of neem een kijkje bij de recepten op onze website. Gegarandeerd een schot in de roos!

We wensen je veel succes met de eindejaarsdrukte en fijne feesten toe!

Affiche altijd een lekker idee