Zorgeloze feesten? Vraag naar de feestfolder!

In de kijker Inspiratie

Een smakelijk eindejaarsmenu op tafel toveren zonder uren in de keuken te staan? Daarvoor moet je bij je Keurslager zijn. Spring eens binnen voor de feestfolder en snuister door zijn speciaal eindejaarsassortiment …

Gevuld gevogelte voor Kerstmis

Gevuld gevogelte doet het tijdens de feesten altijd goed. En dat hoeft niet per se de klassieke kalkoen te zijn. Denk aan kwartel, piepkuiken en fazant. En de vulling? Elke Keurslager heeft zijn eigen recept. Heerlijk herfstig met paddenstoelen, verfijnd met pistachenoten of delicaat met een scheutje alcohol: er is voor ieder wat wils.

Eindejaar vieren met een gebraad

Of wil je eens iets anders? De meeste Keurslagers hebben een rijk assortiment gebraden vlees in huis. Van orloffgebraad tot ovengegaard wildvlees, Keurslagers zijn echte artiesten als het op feestmaaltijden aankomt. Neem de feestfolder eens op je gemakje door, je vindt sowieso iets dat geschikt is voor jouw feesttafel.

Fondue of raclette voor de feesten

Of is vleesfondue bij jou de eindejaarstraditie? Rijkelijk gevulde fondueschotels vind je natuurlijk ook bij de Keurslager. En mocht je een keer zin hebben in raclette: sommige Keurslagers verkopen zelfs kaas. Handig!

Op zoek naar inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje op onze inspiratieblog. Als je liever lekker achterover leunt, moet je gewoon eens door de feestfolder snuisteren.

Beslissing gemaakt? Bestel dan tijdig! Tijdens de drukke eindejaarsperiode kan je Keurslager je beter van dienst zijn als hij op tijd weet waarmee hij je kan verwennen ...