Winterkost ... warme gerechten zijn op post!

Inspiratie

Ok, de winter laat nog even op zich wachten. Maar of je er nu van houdt of niet, het kwik neemt een stevige duik. Wat iedereen sowieso wél leuk vindt aan het najaar, is winterse kost! Stoofpotjes, ovenschotels, gegratineerde pasta, soep, gehaktbereidingen, paté ...

Winterse gerechten zijn eigenlijk pure soul food om ons tijdens de koude dagen te verwarmen. Denk je aan winterse kost? Dan is je Keurslager op post!

Kwaliteit van weleer

Bij winterkost denken we meestal aan heerlijk warme, iets stevigere gerechten. Recepten met een degelijk stuk vlees, gezonde (vergeten) wintergroenten, vis, wild. Laten sudderen in een stoofpan of langzaam in de oven garen met puree of pasta, eventueel gegratineerd met versgeraspte kaas … Heerlijk!

De goeie kost van weleer dus. Die lekkere – en vaak makkelijke – gerechten zijn populairder dan ooit. Mensen zijn opnieuw op zoek naar de smaak en de kwaliteit van vroeger. En die kwaliteit, daar gaan onze Keurslagers prat op!

Opwarmen bij je Keurslager

Voor heerlijke winterkost breng je dan ook best een bezoekje aan je Keurslager. Want zonder een lekker stukje wild heb je geen stoofpotje, en het beste gehakt voor al je vleesbrood of eenpansgerechten vind je op één adres: bij de Keurslager in jouw buurt!

Spring eens binnen, en maak het lekker warm met winterkost. Eerst wat inspiratie nodig? Neem een kijkje bij onze winterse recepten!