WIN! Geniet thuis van het betere snijwerk

Actie

Heerlijke charcuterie – vers van het mes – staat toch ergens bovenaan het lijstje met alledaagse geneugten. Je dagelijkse sneetje hesp kan je gelukkig gewoon bij de Keurslager halen, maar wat als je thuis ook lekker kon genieten van het betere snijwerk? Goed nieuws: doe mee met de wedstrijd en wie weet snij je binnenkort zelf je vlees op maat.

Je mag gerust kieskeurig zijn, Keurslagers zijn dat ook. Als je rosbief net zó gesneden moet worden, kan je dat gewoon bij hem vragen. Of neem het heft in eigen handen. Met de I-RON Color snijmachine heb je alles in huis voor smakelijk maatwerk. Je kan er één winnen bij je Keurslager. Hoe gaat het in zijn werk?

Het begint bij de Keurslager

Het is doodeenvoudig: stap eens binnen bij je Keurslager. Per aankoopschijf van €20 krijg je van hem een deelnemingsformulier met een unieke code. Met die code kan je meedoen aan de wedstrijd. Ga naar wedstrijd.keurslager.be en vul het online formulier in. Beantwoord de prijs- en schiftingsvraag, daarna is het duimen geblazen.

De actie loopt van 12 november tot en met 10 december 2021. Na afloop van de wedstrijd contacteren we de winnaars. Wie weet? Misschien ben jij één van de gelukkigen!

Ook belangrijk: je kan meerdere keren deelnemen, één keer per deelnemingsformulier. Tijd om een voorraadje in te slaan!

Veel succes!