Valentijn overleefd als single? Je Keurslager houdt je gezelschap!

In de kijker

Keurslager: singles ook welkom voor kleine porties!

Woon je alleen? En ben je het beu dat je in de supermarkten te grote voorverpakte porties moet kopen? Weet dan dat singles altijd bij een Keurslager terechtkunnen, ook voor een grammetje minder.

Het aantal alleenwonenden is groter dan ooit. Tegen 2060 zou zelfs de helft van de Belgische huishoudens uit één persoon bestaan. Hoewel heel wat happy singles bewust alleen blijven, zijn velen meestal minder gelukkig als ze hun rekening vergelijken met die van koppels. Want uiteindelijk moeten zij voor alles zelf opdraaien.

Hogere rekening

Als je alleen woont, heb je dezelfde vaste kosten als wie met meerdere personen onder één dak woont. Denk aan de huur of een lening, elektriciteit, verwarming, water ...

Maar ook in de supermarkt krijgen singles een hogere rekening gepresenteerd. In verhouding betalen ze voor basisproducten veel meer voor een kleine portie dan gezinnen voor grote porties. Alleenstaanden zouden zo zelfs tot de helft meer betalen.

Vers gesneden

Gelukkig bedienen onze Keurslagers ook singles op hun wenken. Of je nu 1 kg of 100 g bestelt, voor hen maakt dat helemaal niet uit. Het vlees snijden ze gewoon vers voor jou, hoe veel of hoe weinig je ook wilt.

Bovendien kan je al onze bereide gerechten per portie bestellen. Heb je geen zin om zelf koken, dan kan je gewoon bij ons terecht voor een lekkere maaltijd!