Update van Kamiel: corona en je Keurslager

Nieuw

DEZE BLOG WORDT AANGEVULD MET DE MEEST RECENTE UPDATES. DE NIEUWSTE RICHTLIJNEN VOOR JE BEZOEK AAN JE KEURSLAGER VIND JE HIER

Beste klant, 

Goed nieuws en slecht nieuws ... Eerst het slechte nieuws. We zullen nog een tijdje binnen moeten blijven, en het is moeilijk in te schatten voor hoelang nog. Het goede nieuws? Veel Keurslagers blijven open. Zij doen hun uiterste best om het veilig te houden, maar jij kan ook je steentje bijdragen. Ik zet alles nog even op een rijtje.

Kamiel Keurslager met bordNiet te dicht

Het is belangrijk dat we allemaal wat meer afstand houden van elkaar, toch minstens anderhalve meter. Dat betekent dat wanneer de winkel vol staat, je beter even buiten wacht. Je Keurslager zal aan de buitenkant van de winkel duidelijk weergeven hoeveel klanten binnen kunnen wachten. Heb respect voor de andere klanten en natuurlijk voor het personeel. Zij lopen dagelijks risico om jou te bedienen. Wees dus extra voorzichtig!

Bestel op voorhand

Soms kan er veel volk buiten staan, en dat is niet leuk. Het mag dus vlot gaan. Als je op voorhand weet wat je nodig hebt, kom je al een heel eind. Of beter nog: bestel op voorhand. Via de website van je Keurslager, e-mail, telefoon … Binnen, bestelling ophalen en buiten. Zo vermijd je lange rijen. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij je Keurslager.Kamiel Keurslager met telefoon

Betaal liefst elektronisch

De betaling kan ook vlot, en liefst met de bankkaart. Geen wisselgeld tellen én hygiënisch. Contactloos is altijd veilig, en een tip indien dat niet kan: neem een balpen mee om de knopjes in te drukken. Veiligheid gegarandeerd.

Eigen boodschappentas of potjes?

Als je je eigen boodschappentas mee hebt, dan vragen we je om zelf je boodschappen op te bergen. We zetten ze op de toog zodat je die zelf kan nemen, wij geven niets meer aan. Zelf meegebrachte potjes vullen we ook tijdelijk niet meer. Zo houden we het hygiënisch en blijven onze medewerkers veilig.

Dit is een moeilijke periode voor iedereen, maar we kunnen de uitdaging ongetwijfeld aan. Wij doen alvast ons best. Tous ensemble!

Gezonde groeten
Kamiel de Keurslager