Smullen van lentelekkernijen

In de kijker Inspiratie

De lente is in aantocht, dat betekent dat je Keurslager frisse nieuwkomers in zijn assortiment verwelkomt. We laten de stoofpotjes even achter ons en steken het gebraad weer even weg (échte liefhebbers kunnen natuurlijk nog steeds bij hun Keurslager terecht). Niet getreurd, warm en gezellig vervangen we gezwind door licht en kleurrijk. We geven je een rondleiding door ons lenteassortiment. 

Lamsvlees, een vaste waardeLamsbout

Sinds jaar en dag luidt de lente ook de tijd van het lamsvlees in. Het is een slecht bewaard geheim dat je lamsvlees gewoon het hele jaar door op de op kan tikken, maar toch associëren we dit sappig stukje vlees met het voorjaar. Lamsboutjes op je Paasfeest, het is nu eenmaal een traditie.

Lamsvlees is lekker én gezond, en bij je Keurslager weet je zeker dat je alleen maar het beste van het beste voorgeschoteld krijgt. Het is helemaal niet moeilijk om klaar te maken en ook nog eens een echte lekkernij. Spring eens binnen en verwen jezelf met deze vaste waarde!

Smullen van de lenteburger

ILenteburgersn de lente komt de zon wat vaker piepen, misschien kunnen we zelfs de barbecue voor de eerste keer bovenhalen. Ideaal voor een hamburgertje of twee, maar van de lenteburger kan je ook genieten tijdens maartse buien en aprilse grillen.

 

Kruidig gehakt met heerlijke groentjes, smakelijk en voedzaam. In de pan of lekker grillen? Je kiest gewoon zelf. Je Keurslager heeft naast de lenteburgers natuurlijk nog andere toppers in zijn assortiment. Vraag eens naar zijn aanraders!

Vlees in de bijrol

Een lekker stukje vlees kan smaken, maar het moet niet altijd in de schijnwerpers staan. In de lente willen we al eens een fris slaatje of een smeuïge pasta op ons bord. Makkelijk verteerbare stukjes kip of smaakvolle hamblokjes figureren dan in een bewonderenswaardige bijrol. Op zoek naar inspiratie? Dan je terecht bij je Keurslager of op onze receptenpagina!

Pasta met ham

Je ziet, de lente brengt heel wat lekkers met zich mee. Ontdek het lenteassortiment van je Keurslager, wie weet wat hij voor jou in petto heeft!