Panklaar voor het najaar!

In de kijker Inspiratie

Als er één ding is waar je Keurslager goed in is, dan is het inspireren. Een perfect voorbeeld daarvan zijn de panklare bereidingen. Makkelijke, originele (vlees)recepten die je gewoon nog even de pan (of de oven) moet laten voelen.

Soms wil je eens iets anders. Ook als je weinig tijd hebt. Dan is een panklare bereiding van je Keurslager een fantastisch idee.

Gehaktbereidingen

Je Keurslager heeft op elk moment een ruim assortiment van gehaktbereidingen in zijn toonbank. Het loont de moeite om ze allemaal te proberen. Denk aan gevulde paprika’s of courgettes voor in de oven, speciale seizoensburgers (bijvoorbeeld met asperges) of blinde vinken.

Keurprimeur

Een speciale vermelding krijgt onze Keurprimeur. Een heerlijke hamburger van het beste varkens- en kippengehakt, een unieke kruidenmengeling en een mals stukje kipfilet. Zeker eens proberen!

Schnitzels

Altijd lekker zijn schnitzels. Als je ze zelf moet maken, is het al gauw een hele klus. Haal ze gewoon bij je Keurslager. Ook kinderen zijn er dol op!

Kaas is baas

Kaas en vlees zijn de ideale combo. Denk aan cordon bleu, Beemsterburgers (zie pagina x), chipolata met een blokje kaas ertussen … De mogelijkheden zijn eindeloos en dat heeft je Keurslager maar al te goed begrepen!

Je merkt het, dit najaar is panklaar!