Maak kennis met Kamiel

In de kijker

Kamiel de KeurslagerHallo, ik ben Kamiel. Als je onze blog volgt, dan heb je mij vast al zien opduiken. Ik ben sinds jaar en dag Keurslager, en net als alle Keurslagers heb ik dus bakken ervaring en expertise. Die deel ik graag met jou!

Slager zijn, dat is een metier. Een passie. Dat weet elke Keurslager. En als je gepassioneerd bent door iets, dan wil je dat delen. Scherpe volgers van onze blog weten het al: elke maand deel ik nuttige tips en tricks over een breed scala aan onderwerpen. Hoe plan je maaltijden, waarom is het zo belangrijk dat je vlees de juiste temperatuur heeft … Kennis en knowhow over vlees, maar ook handige weetjes die je leven makkelijker maken. Gewoon, omdat ik graag deel!

Ik weet het, er gaat niets boven het advies van je eigen vertrouwde Keurslager. Dat begrijp ik maar al te goed. Maar je staat natuurlijk niet altijd bij hem in de winkel. Mijn advies kun je 24 uur op 24 raadplegen op raadplegen op onze website. Handig, toch?

Ik hou deze introductie liever kort maar krachtig. Er zullen nog genoeg tips volgen!

Groetjes,
Kamiel de Keurslager