Kiezen voor Keurslager, is kiezen voor meer

In de kijker Inspiratie

Vaste klanten weten het al: je Keurslager is meer dan gewoon een slager. Het beste vlees, een gevarieerd assortiment én advies van een echte vakman? Dat kan alleen bij je Keurslager.

Je Keurslager is niet zomaar een slager, maar een ambachtelijke slager en traiteur in één. Kiezen voor Keurslager is kiezen voor een all-in service.

Het beste vlees … 

Je Keurslager selecteert voor jou vlees van de hoogste kwaliteit. De verwerking gebeurt op ambachtelijke wijze, met respect voor het vak. Wie bij ons binnenstapt, kan het beste verwachten, dat spreekt voor zich. Maar dat niet alleen … 

… En nog zoveel meer!

Je vindt ook ander lekkers bij je Keurslager. Zo krijg je er de heerlijkste broodjes voor een snelle hap. Geen tijd om te koken? Je vindt er ook bereide gerechten! Slaatjes, sauzen, groenten … noem maar op! Zelfs verse soep, voor wanneer je op zoek bent naar iets lichts. Informeer zeker naar het assortiment van de Keurslager in jouw buurt.

Laat je adviseren

Even geen inspiratie? Niet zeker welk stuk vlees je menu helemaal af zou maken? Als je een echt feestmaal wil samenstellen, kan je je best laten adviseren door een expert ter zake. Je Keurslager natuurlijk! Inspiratie kan je ook altijd opdoen op onze blog. Daar vind je de beste ideeën en de lekkerste recepten!