Ja, de Keurslagers hebben een nieuwe website!

In de kijker Inspiratie

Je hebt het misschien al gemerkt. Onze nieuwe website is online! We gingen voor een volledige make-over met extra functies, zoals deze blog en links naar onze sociale media. Laat het duidelijk zijn: we willen onze klanten inspireren, en dat op duizend-en-één manieren.

User experience

De nieuwe website ziet er niet alleen een pak frisser en moderner uit. Hij is ook afgestemd op de gebruiker van vandaag. De user experience staat centraal. We willen dat mensen onmiddellijk hun weg vinden op onze website. Maar we willen vooral dat ze hun weg vinden naar de Keurslagers. Onze kernboodschap uitdragen en mensen tot in onze winkels brengen.

Verhaal

Om mensen zich online meteen te laten thuis voelen, vertellen we een duidelijk verhaal. We vertellen niet alleen wie onze Keurslagers zijn en wat ze doen. Belangrijker misschien nog, is het ‘waarom’. Waarom koop je je vlees bij een Keurslager? Waarom maken wij het verschil? Waarom kunnen wij garant staan voor onze kwaliteit?

Responsief

Als je op een smartphone of tablet onze oude website bekeek, bleef je een beetje op je honger zitten. Vooral omdat het formaat van de website niet aangepast was op de schermgrootte van mobiele toestellen. Dat is nu verholpen. Voortaan surf je probleemloos op je telefoon of tablet naar keurslager.be!

Blog

Voor we aan onze nieuwe website begonnen, gingen we aan de slag met een blog. Daar staan nu al heel wat artikels op. Allemaal inspiratie voor onze klanten, info over de kwaliteitsgaranties, acties en nieuwigheden van onze Keurslagers.

Inspireren

Om diezelfde reden hebben ook onze recepten een make-over gekregen. Mensen schuimen dagelijks het internet af, op zoek naar iets lekkers. Voor vanavond, voor een feestje, of om eens iets nieuws te proberen. Recepten op het internet zijn hot. En daar zijn we goed in: mensen inspireren met kwaliteit van hun Keurslager.

Kernboodschap

Op onze website hebben we natuurlijk aandacht voor onze kernboodschap. Als trotse Keurslagers moeten we ons vak in de kijker zetten. Beland je op onze website, dan weet je meteen wat bij ons echt telt: kwaliteit, versheid en service! Amen.