Italiaanse weken bij je Keurslager, dat smaakt naar meer!

Actie Inspiratie Nieuw

Op reis of gewoon in de eigen achtertuin, deze zomer genoten we allemaal van het zonnetje. In september zoeken sommigen nog steeds zonniger oorden op. Wie kan er van de zon genieten als de beste? Inderdaad, Italianen! Een cultuur van levensgenieters, met een rijke geschiedenis, en hun keuken is al net zo kleurrijk. Je Keurslager brengt het zonnetje naar hier, en dat niet alleen … hij neemt ook heel wat lekkers mee!

Je Keurslager brengt de Italiaanse zon ...

Heerlijke mortadella of finocchiona, of misschien een sappige ossobuco? Stap eens binnen bij je Keurslager en ontdek welke promoties hij voor jou in petto heeft. Van carpaccio tot prosciutto, je Keurslager heeft alles in huis voor een heerlijke Italiaanse feestmaaltijd. De hele maand september kan je er Italiaanse specialiteiten vinden samen met niet te missen acties! Beleef jouw dagje in de Italiaanse zon. Terwijl je gewoon lekker thuis blijft!

... en inspireert!

Voor de beste tips moet je natuurlijk ook bij je Keurslager zijn. September is voor iedereen een drukke maand: de collega’s zijn terug uit vakantie en de kinderen moeten terug naar school. Genoeg werk aan de winkel en dus niet veel tijd om na te denken over de dagelijkse menu … Gelukkig is de Italiaanse keuken overheerlijk én heb je ruimschoots de keuze uit makkelijke gerechten. Pasta’s zijn bijvoorbeeld snel klaar, worden door iedereen gesmaakt en je kan er alle kanten mee op. Inspiratie nodig? Hou een oogje op onze blog en Facebookpagina. Volgende week vind je daar smakelijke tips voor een Italiaans festijn. Buon appetito!