Gehakt van je Keurslager: beter wordt het niet

In de kijker Inspiratie

Gehakt is een van de meest veelzijdige vleesbereidingen. Je kan er echt alle kanten mee uit. Rol er balletjes van, gebruik het als vulling van paprika's of courgettes en als basis van een spaghetti bolognese. Of maak eens een lekkere ovenschotel! Maar waarom is het gehakt van je Keurslager het lekkerst?

Topkwaliteit

Het vlees van je Keurslager is gewoon van topkwaliteit. Dat kunnen we met de hand op het hart zeggen. Voor de bereiding gebruiken we enkel vers Belgisch vlees. Want lokaal gekweekt varkens- of rundvlees, is sowieso de beste keuze.

Controle

Bij de levering controleert je Keurslager de temperatuur van het verse vlees (die mag niet hoger zijn dan 4 °C). Hij kijkt na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn!

Bereiding

Ook bij de bereiding hanteren onze Keurslagers de hoogste hygiënische normen. Ze respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden en ... ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!

Gehaktschotel in je weekmenu? Ga dan eens langs bij je Keurslager! Met het lekkerste gehakt is het altijd smullen geblazen.