Eenheidsworst? Nooit van gehoord

Of je nu van klassiekers houdt of helemaal warm loopt voor kruidige verwennerijen: iedere mens zijn zin, iedere worst zijn pin. En gelukkig vind je altijd je gading bij de Keurslager, ook als het op worsten aankomt. Maar wacht, je Keurslager is niet zomaar een worstendraaier. Nee, je vindt bij hem alleen het beste van het beste. Meer nog: een Keurslager maakt verse, ambachtelijke worsten.

Een heerlijke boerenworst met puree of appelmoes, ingewikkeld hoeft het niet te zijn. Of een kruidig merguezworstje om je gerecht op smaak te brengen? Wat je ook verkiest, je vindt het bij de Keurslager. Het exacte recept kunnen we niet prijsgeven, maar een tipje van de sluier kan natuurlijk wel. Er zit vooral veel tijd en vakmanschap in. 

Ja, worsten maken is een kunst. Elke Keurslager geeft er zijn eigen draai aan. Het resultaat mag er zijn, en Keurslagers zijn dan ook terecht trots op hun creaties. Van eenheidsworst is bij de Keurslager dus geen sprake. Vakmanschap en creativiteit gaan hand in hand, en dat proef je.

Elke Keurslager heeft zo zijn specialiteit en biedt dus ook andere eigengemaakte worsten aan. Ga eens langs en vraag wat hij kan aanraden. Wie weet kom je thuis met je favoriete nieuwe maaltijd!