Dé verfrissende zomerse maaltijd!

Inspiratie

Deze zomer is het al zweten en puffen geweest. Barbecues zat, maar wat doe je als het écht snikheet is? Afkoelen met iets fris! Bij de aperitief of als hoofdgerecht, met een wrap blijf je fris en monter, ook wanneer het bakken en braden is. Wat is jouw favoriete vulling voor in een tortilla? We geven je wat inspiratie mee …

Hapjes om het hoofd bij koel te houden

Een heerlijke wrap gemaakt? Gewoon in stukjes snijden, prikker erin, en klaar! In een handomdraai heb je het perfecte aperitiefhapje. Op een warme zomerdag smaakt dat glaasje bubbels nog beter bij een wrap met zalm en kruidenkaas, toch? Als je op zoek bent naar de ultieme verfrissing, moet je niet verder kijken dan een vegetarische wrap. Een verkwikkende hap voor warme zomerdagen, samen te stellen naar keuze. Kraakverse groentjes kan je vaak bij je Keurslager vinden, informeer er dus zeker eens naar.

Buikje rond

Fris en luchtig? Absoluut! Maar ook als je scheel kijkt van de honger bieden wraps verlichting. Met een overheerlijke combinatie van lamsvlees en tomatenchutney is je buikje bijvoorbeeld snel gevuld. Aan het brunchen geslagen? Een omelet als tortilla is origineel en gemakkelijk. Vullen naar keuze met gegrilde groentjes, ham of spek, … Eindeloze mogelijkheden, overheerlijk én voedzaam! Een veelzijdig gerecht voor een unieke brunch.


Groenten en vlees van bij je Keurslager en wat wraps zijn dus alles wat je nodig hebt voor een verfrissende maaltijd, een must wanneer het te warm is om de barbecue uit te halen. Ook mooi meegenomen: je moet achteraf de grill niet schrobben!