De Italiaanse weken: je Keurslager inspireert

Actie Inspiratie

Je Keurslager staat je bij met raad en daad, of hij zou je Keurslager niet zijn! Ook in de septemberdrukte voorziet hij je van heel wat lekkers én van goede ideeën. Deze maand staat in het teken van Italië: je vindt in de winkel tal van Italiaanse specialiteiten en scherpe promoties om je vingers bij af te likken!

Italië, maar dan thuis!

Uiteraard laten we het daar niet bij. Wel zin in lekkernijen uit het zonnige Italië, maar geen idee waar te beginnen? Onze website staat bol van recepten om je inspiratie te prikkelen. Op zoek naar een smakelijk voorgerecht? Wat dacht je van carpaccio van rundvlees? Flinterdun rundvlees, tomaten en basilicum: een typisch Italiaanse zaligheid!

Keuze zat

Wie Italië zegt, zegt pasta. Je kan er ook alle richtingen mee op. Heerlijke smeuïge gnocchi met ragout van champignons voor een gezellige tête-à-tête, of een makkelijke ovenschotel voor het hele gezin. Kan je de roep van de zee niet weerstaan? Kies voor een heerlijke schotel zeevruchten met vermicelli en je waant je zo aan de Italiaanse Rivièra!

Meer inspiratie? Neem een kijkje bij onze Italiaanse kost. Je vindt er vast en zeker iets naar je zin!