De Belgische Keurslagers vallen in de prijzen

In de kijker

Vaste klanten zal het niet verbazen, maar de Belgische Keurslagers weten van wanten. En nu is het zelfs officieel. Maar liefst drie van onze producten kregen elk twee sterren van het International Taste Institute.

Een Superior Taste Award, dat is de naam van de certificatie. Wij lieten drie van onze creaties beoordelen en elk product werd beloond met twee sterren. Wat is een Superior Taste Award, en welke producten vielen in de prijzen?

Superior Taste Award

Om een Superior Taste Award in de wacht te slepen, moet je je lekkerste gerechten of producten laten beoordelen door gerenommeerde chefs en sommeliers. Deze experten komen van over de hele wereld en hebben hun talent en expertise bewezen in talloze wedstrijden. Vaak verdienden ze hun sporen bij culinaire reuzen als Le Guide Michelin en Gault & Milau.

Onze sterrenproducten

De feestvarkens in ons assortiment? Producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij de Belgische Keurslagers. Uiteraard, het zijn onze eigen creaties! We hebben met hart en ziel gewerkt om de perfecte smaak te vinden. Over welke producten gaat het dan?

Keurprimeur

De burger onder de burgers, deze ken je wel. De Keurprimeur is ons vlaggenschip. Een lekker sappige burger is op zich al smullen, maar er is meer … In het hart zit een stukje kipfilet voor een knapperige verrassing. Een topper voor het hele gezin!

Beemsterburger

Ambacht van de Keurslagers gecombineerd met echte Beemsterkaas. Een speciale kruidenmix maakt het helemaal af. Echt een unieke lekkernij die je niet kan missen.

Préparé Finesse

Préparé van eigen signatuur. Heerlijk kalfsvlees met een kruidig sausje, speciaal gemaakt voor dit product. Het recept is uiteraard geheim, maar wees verzekerd: het geeft de préparé een heerlijk verfijnde smaak. Een delicatesse voor de echte liefhebbers.

Ook benieuwd naar onze prijzenwinnende producten? Stap eens binnen bij je Keurslager, en proef het zelf!