Begin de lente met een frisse wokschotel

In de kijker Inspiratie

De oosterse keuken is er eentje om ... wel, van te smullen! Zeg nu zelf: af en toe wil je wat anders. En Chinees, Thais, Vietnamees, Indonesisch ... Het is allemaal lekker!

Reepjes en blokjes

Het leuke is dat de Aziatische keuken heel toegankelijk is. Ook om zelf klaar te maken. Je Keurslager weet perfect welk vlees geschikt is voor welk gerecht. Voor wokgerechten en curry's gebruik je meestal vlees in reepjes of in blokjes. Kies gerust zelf je stukje vlees uit en vraag aan jouw Keurslager om het vlees voor jou in het gepaste 'formaat' te snijden.

Snel, eenvoudig, verfrissend

Frisse wok
Snel klaar, lekker én verfrissend!

Een extra voordeel? Wokken is simpel! Probeer bijvoorbeeld eens deze rode curry met varkensvlees. Snel klaar en overheerlijk. Het is een typisch Thais gerecht dat bij groot en klein in de smaak valt. 

Meeneemwok

Nog makkelijker is dat je Keurslager zich regelmatig ontpopt tot oosterse chef. Je vindt vaak overheerlijke wokbereidingen en andere Aziatische gerechten, zoals curry's, in zijn verstoog. Denk – iets minder oosters – zeker ook aan onze gyrosreepjes. Fantastisch om met je kinderen thuis pita's te maken!