Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Herfst
  2. X Belgisch, een tikkeltje anders

Hazenrug met eekhoorntjesbrood, truffel en Parmezaanse kaas

Een lekker stukje wild kleurt je herfstdagen!

Reerug met gevulde appels

Een heerlijk stukje wild

Pot-au-feu van parelhoen met look en witte wijn

Heerlijk stoofpotje met parelhoen

Carpaccio van hertenkalf met beukenzwammen, Oud Brugge en arganolie

Kleurrijk voorgerecht in de wildtijd, heerlijk voor de liefhebbers!

Lamsschouder met witte bonen

Gevulde lamsschouder met een garnituur van witte bonen.

Gröstl

Een voedzame maaltijd volgens een traditioneel Oostenrijks recept

Gevulde kipfilet met geitenkaas en basilicum

Een lekkere combinatie van kip opgevuld met geitenkaas en basilicum

Gevulde kalfsborst met zwezerik, pistaches en walnoten

Verras uw gasten met dit uitdagende recept

Pages