Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Herfst
  2. X Wild

Fazant op z’n Brabants

Fazant is toch iets anders dan kip. Het is wild, feestelijk en lekker, dus ideaal tijdens de feestdagen!

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Patrijs met portosaus

 Patrijzen zijn niet groot - amper zo'n 30 centimeter - maar smaken heerlijk. 

Trio van wildpaté met toast en confituur

een culinair hoogstandje en nog lekkerder met zoete toets

Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim

de perfecte energieboost tijdens de herfst of de winter

Hazenrug met eekhoorntjesbrood, truffel en Parmezaanse kaas

Een lekker stukje wild kleurt je herfstdagen!

Reerug met gevulde appels

Een heerlijk stukje wild

Bosduifpaté met kweeperengelei en vijgen

Heerlijke  verrassende paté

Pages