Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Herfst
  2. X Bakken in de pan

Beemsterburger met preipuree

Een heerlijke specialiteit van uw Keurslager

Varkenskoteletten met witloof

De varkenskotelet, een vaste waarde op het menu van de Vlaming.

Fazant op z’n Brabants

Fazant is toch iets anders dan kip. Het is wild, feestelijk en lekker, dus ideaal tijdens de feestdagen!

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Salade met paté en abrikozenchutney

Maak nu zelf je abrikozenchutney!

Rundstournedos met Truffel

rundstournedos op zn best

Pasta met kalkoen

Kalkoen is ook lekker bij pasta!

Varkenskotelet Cross & Blackwell

De juiste benaming, varkenskotelet Cross & Blackwell, is afgeleid van de echte Engelse pickles Cross & Blackwell, die dient als basis voor de Belgische piccalilly

Wienerschnitzel even anders

Of je nu gaat skiën op Oostenrijkse pistes, of een blik werpt in de etalage van de slager: de Wiener schnitzel is niet weg te denken.

Pages