Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Herfst
  2. X 45 min

Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en Italiaanse Alpenham

Macaroni met hesp & kaas op z'n best

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Patrijs met portosaus

 Patrijzen zijn niet groot - amper zo'n 30 centimeter - maar smaken heerlijk. 

Salade met paté en abrikozenchutney

Maak nu zelf je abrikozenchutney!

Pasta met kalkoen

Kalkoen is ook lekker bij pasta!

Uiensoep met oud Brugge kaas en bier

Niets beters dan een kop uiensoep om de koude te verjagen

Gratin van Brugse ham, selder en champignons met Brugse kaas

Heerlijke gratin, voor als de koudere dagen beginnen te naderen...

Gevulde tomaat

In 30 minuten genieten van een lekkere ovenschotel.

Pages