Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Hoofdgerecht
  2. X Wild

Tompouce van patrijs met morieljes en puree van veldsla

Al zijn echte wilde exemplaren haast niet meer te vinden, patrijs is en blijft heerlijk, misschien wel het fijnste vederwild dat er bestaat. 

Hertenfilet met ’grand veneur’-saus

Hertenvlees is zeer rijk aan voedzame proteïnen, ijzer, mineralen en vitamines en bevat cholesterolverlagende omega-3. Een echte aanrader voor jullie goede gezondheid!

Everzwijnragout

Als het jachtseizoen op volle toeren draait, is everzwijnragout een absolute topper!

Fazant op z’n Brabants

Fazant is toch iets anders dan kip. Het is wild, feestelijk en lekker, dus ideaal tijdens de feestdagen!

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Patrijs met portosaus

 Patrijzen zijn niet groot - amper zo'n 30 centimeter - maar smaken heerlijk. 

Fazant brabançonne

Geheim van een lekkere Brabançonne:

de smaken van het gevogelte en het witloof die lekker met elkaar vermengen

Reerug met port

Reerug in Portsaus is heerlijk met amandel kroketjes of aardappelkroketten.

Stoofpotje van ree

Het lekkere vlees komt volledig tot zijn recht in dit winterse stoofpotje.

Pages