Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Hoofdgerecht
  2. X 45 min

Gevulde aardappelen met rauwe ham

Zomaar even anders.

Witloofrolletjes met hesp

Vlaams witloof gewikkeld in gekookte hesp, overgoten met een rijkelijke kaassaus en met een krokant kaaskorstje erbovenop.

Hertenfilet met ’grand veneur’-saus

Hertenvlees is zeer rijk aan voedzame proteïnen, ijzer, mineralen en vitamines en bevat cholesterolverlagende omega-3. Een echte aanrader voor jullie goede gezondheid!

Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en Italiaanse Alpenham

Macaroni met hesp & kaas op z'n best

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Patrijs met portosaus

 Patrijzen zijn niet groot - amper zo'n 30 centimeter - maar smaken heerlijk. 

Pasta met kalkoen

Kalkoen is ook lekker bij pasta!

Polpetto - gehaktballetjes op z'n Italiaans

een typisch Italiaans gerechtje

Gratin van Brugse ham, selder en champignons met Brugse kaas

Heerlijke gratin, voor als de koudere dagen beginnen te naderen...

Pages