Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Ovengerecht
  2. X > 1 uur

Gedroogde tomaatjes in olijfolie

Lekker in een zomerse salade, maar ook bij pasta, pizza en op toast.

Gevulde Kalkoen

Gevulde kalkoen is een typisch feestgerecht. Ontdek hier hoe je de perfecte gevulde kalkoen klaarmaakt.

Parelhoen zoals in Treviso

Parelhoen is het gevogelte van de fijnproever. Laat de vogel op het karkas versnijden om een stoofpot boordevol smaak op de tafel te zetten.

Filet royale: Gevulde borstfilet met pompoenpitten, boontjes en oesterzwam

Kalkoenborst rijkelijk gevuld met gehakt en andere heerlijkheden

Ovengebakken pastaringetjes

eenvoudig pasta ovenschotel met gehakt

Vleesbrood zoals bij grootmoeder

Gehaktbrood volgens het authentieke recept van grootmoeder.

Fazant brabançonne

Geheim van een lekkere Brabançonne:

de smaken van het gevogelte en het witloof die lekker met elkaar vermengen

Grootmoeders vleesbrood

Een klassieker, met heerlijk gehakt van uw Keurslager.

Rundgebraad in peperkorst met rodewijnsaus

Feestelijke versie van de Belgische klassieker: rosbief

Lamsbout met rozemarijn & honing

Rozemarijn en lamsvlees passen perfect samen en dit met een vleugje heerlijke honing!

Pages