Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Bakken in de pan
  2. X Varkensvlees

Varkenskotelet met witloof

Een sappig stukje varkensvlees

Ardeens gebraad met mosterdsaus

Met subtiele gerookte smaak. 

Varkenskoteletten met witloof

De varkenskotelet, een vaste waarde op het menu van de Vlaming.

Varkenskotelet Cross & Blackwell

De juiste benaming, varkenskotelet Cross & Blackwell, is afgeleid van de echte Engelse pickles Cross & Blackwell, die dient als basis voor de Belgische piccalilly

Varkenshaasje met Beemster

Een mals gebakken varkenshaasje in gezelschap van Beemsterkaas

Ardeens gebraad met mosterdsaus

Heerlijk gebraad van koteletten dat lichtjes werd gepekeld en dan gerookt, wat het zijn typische smaak geeft.

Varkenskotelet Blackwell

De varkenskotelet Blackwell is een klassieker op het menu van café-restaurants.

Keurbrochette met pittige tomatensaus

Een specialiteit van uw Keurslager met een pittig sausje.

Cassoulet

Cassoulet uit de streek van Carcassonne

Lentevink met champignons en artisjok

De lentevink is een blinde vink met onder meer kruidige boter, tomaten, artisjokken en verse dragon als geheime ingrediënten.

Pages