Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X Bakken in de pan
  2. X 45 min

Gekonfijte knoflook

Lekker bij lamsvlees, vis en kip en waarbij u wil.

Hertenfilet met ’grand veneur’-saus

Hertenvlees is zeer rijk aan voedzame proteïnen, ijzer, mineralen en vitamines en bevat cholesterolverlagende omega-3. Een echte aanrader voor jullie goede gezondheid!

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Salade met paté en abrikozenchutney

Maak nu zelf je abrikozenchutney!

Pasta met kalkoen

Kalkoen is ook lekker bij pasta!

Balletjes in tomatensaus met Madeira

Balletjes in tomatensaus, da's wellicht één van de allerlekkerste gerechten uit onze Vlaamse keuken.

Reerug met port

Reerug in Portsaus is heerlijk met amandel kroketjes of aardappelkroketten.

Blinde vinken met bruin bier

Vlaamse kost op z'n best.

Vogelnestjes

Geliefd bij groot en klein!

Pages