Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X 1 uur
  2. X Bakken in de pan

Ardeens gebraad met mosterdsaus

Met subtiele gerookte smaak. 

Tompouce van patrijs met morieljes en puree van veldsla

Al zijn echte wilde exemplaren haast niet meer te vinden, patrijs is en blijft heerlijk, misschien wel het fijnste vederwild dat er bestaat. 

Fazant op z’n Brabants

Fazant is toch iets anders dan kip. Het is wild, feestelijk en lekker, dus ideaal tijdens de feestdagen!

Wienerschnitzel even anders

Of je nu gaat skiën op Oostenrijkse pistes, of een blik werpt in de etalage van de slager: de Wiener schnitzel is niet weg te denken.

Kaaskroketten met Beemster

Beemster kaas is niet alleen lekker, echt lekker, het is ook een uniek product om te gebruiken in verschillende bereidingen, alsook kaaskroketten.

Lentefricassee

een klein culinair feestje wanneer je een pak pure ingrediënten samenbrengt in een éénpansgerecht

Pot-au-feu van parelhoen met look en witte wijn

Heerlijk stoofpotje met parelhoen