Home >> Recepten >> Tortillapizza met gegrilde mergpompoen, ambachtelijk gerookte Keurslagerkalkoenfilet en mozzarella

Tortillapizza met gegrilde mergpompoen, ambachtelijk gerookte Keurslagerkalkoenfilet en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen: 
12 zachte tortilla’s van tarwebloem
24 plakjes ambachtelijk gerookte kalkoenfilet
400 g geraspte mozzarella
1 bosje lente-uitjes
4 eetlepels veenbessenjam
peper, zout en chilipeper
2 bosjes raketsla
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
enkele gele kerstomaatjes
Bereiding: 
Leg vier tortilla’s open en smeer ze zuinig in met de veenbessenjam. Schik op elke tortilla drie plakjes kalkoenfilet en bestrooi ze met de geraspte mozzarella en de gesnipperde lente-uitjes. Leg er een tortilla op en herhaal de vorige bewerking.
Leg er nog een tortilla op en besprenkel die met wat olijfolie. Schik het geheel op een ovenplaat en plaats vijftien minuten in een oven van 160°C. Serveer met raketsla, besprenkeld met olijfolie en balsamico