Home >> Recepten >> Lamskroon met een korstje

Lamskroon met een korstje

Ingrediënten voor 4 personen: 
  • 2 lamsracks van minstens 8 koteletjes
  • 75 g gedroogde ham
  • 2 eetlepels basilicumblaadjes
  • 1 eetlepel oreganoblaadjes
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 100 g paneermeel
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper en zout
Bereiding: 
  • Vraag mooie lamskroontjes aan uw Keurslager.
  • Breng ze op smaak met peper en zout.
  • Hak de ham en de kruiden fijn.
  • Meng dit met de parmezaan, het paneermeel en de olijfolie.
  • Verdeel het mengsel over de lamskroon.
  • Plaats de lamskroon in een voorverwarmde oven van 180°C en laat het vlees naar smaak garen.
  • Reken 8 minuten om het vlees saignant te hebben en 12 minuten voor rosé gebakken vlees.