Home >> Recepten >> Italiaans torentje van kalfshaas met Oud Brugge en basilicum

Italiaans torentje van kalfshaas met Oud Brugge en basilicum

Ingrediënten voor 4 personen: 
  • 4 sneetjes kalfshaas
  • 100 g Oud Bruggekaas
  • Verse basilicum
  • 1 teentje look
  • Olijfolie
  • Peper en zout
Bereiding: 
Snijd de 4 sneetjes kalfshaas door zodat u 8 lange sneetjes hebt. Bestrooi die met vers gehakte basilicum en knoflook.
Giet er een weinig olijfolie over.
Kruid met peper en zout en laat minimum een uurtje liggen in de koelkast zodat de smaken in het vlees kunnen dringen.
Snijd de Oud Bruggekaas in dikke repen van 2à3 cm dik en even lang als de sneetjes kalfshaas breed zijn.
Rol de kalfshaas op rond de kaasrepen waarop u weer wat verse basilicum strooit.
Wikkel daarna de rolletjes in aluminium folie en leg ze gedurende 6 minuten op de grill. De kaas smelt dan in het vlees en u krijgt een overheerlijke combinatie.