Home >> Recepten >> Hazenrug met eekhoorntjesbrood, truffel en Parmezaanse kaas

Hazenrug met eekhoorntjesbrood, truffel en Parmezaanse kaas

Ingrediënten voor 4 personen: 
  • 8 krielaardappelen
  • 3 dl wildfond
  • 1 soeplepel honing
  • 5 cl porto
  • 4 hazenrugfilets
  • 100 g bakmargarine
  • eekhoorntjesbrood
  • tijmblaadjes
  • zwarte truffelschilfers
  • schilfers Grana Padano
Bereiding: 
  • Snijd 8 krielaardappelen in plakjes en bak ze in een oven op 200°C tot ze mooi goudkleurig zijn.
  • Kook 3 dl wildfond op met 1 soeplepel honing en 5 cl porto en laat voor de helft inkoken.
  • Kleur 4 hazenrugfilets in 100 g bakmargarine en plaats ze in een voorverwarmde oven van 85°C.
  • Snijd eekhoorntjesbrood in plakjes en bak ze in de pan van de hazenrug.
  • Plaats in de oven.
  • Bestrooi de plakjes eekhoorntjesbrood met tijmblaadjes. Schik op de uiteinden de in schijfjes gesneden hazenrug.
  • Schik er de krielschijfjes naast en werk af met zwarte truffelschilfers en schilfers Grana Padano.
  • Werk af met een straal

saus.