Home >> Recepten >> Fazantpaté met mango & gember chutney met een frisse salade

Fazantpaté met mango & gember chutney met een frisse salade

Ingrediënten voor 4 personen: 
60 g mango & gember chutney van Didden 
4 sneden fazantpaté 
1 rode paprika 
200 g boontjes 
100 g cashewnoten 
Noten- of rozijnen brood(+/- 2 sneden per persoon) 
1 lente ui
Bereiding: 
Voor de salade:
Haal de pitjes uit de paprika en snij deze in fijne reepjes.
Was de boontjes onder stromend water en snij ze schoon. Breng ze 10 minuten aan de kook tot ze beetgaar zijn. Was de
salade en snij 1 lente uitje fijn. Crush de cashewnoten fijn en meng ze bij de salade. Presenteer het slaatje op het bord.
Toast:
Toast het noten- of rozijnenbrood. Leg per persoon twee sneden op een bord naast de salade. Leg een dikke snede fazantpaté op
één van de getoaste boterhammen. Doe wat mango & gember chutney van Didden op de fazantpaté. ••